0623792507 info@apluscare.nl
Selecteer een pagina

 De zorg van A+care is gericht op leeftijd van 18-27 jaar; zowel maatschappelijk als niet maatschappelijk functioneren. 

A+care begeleid mensen met gedragsproblemen die licht verstandelijk beperkt zijn en die vast zijn gelopen in het dagelijks ritme.

 A+ care werkt gerichte begeleiding waarbij het individu centraal staat. Samen wordt gekeken naar manieren om het individu zo zelfstandig en aangenaam mogelijk te laten functioneren binnen de eigen woonomgeving.

 A+ care biedt maatwerk aan mensen, want wij geloven dat ieder persoon uniek is. 

Mensen die getraumatiseerd zijn op een laagdrempelige manier activiteiten aanbieden of hierin begeleiden en vooral motiveren dat ze alles kunnen bereiken wat ze willen en dat dat positieve zelfbeeld vergroten dmv zelfraadzaamheid, zelfregie, zelfsturing, zelfacceptatie.

Structuur, duidelijkheid en staat centraal bij A+care. Hierdoor creëren wij een ideale woonomgeving. Wij helpen zowel mensen die in een woongroep verblijven als mensen die in een zelfstandige woonruimte verblijven. 

 

 

 

 

Onze doelgroepen:

• Kinderen

• Jeugd

• Volwassenen

 

 

Kernwaarden van A+care

Persoonlijke ontwikkeling

Duidelijk

Resultaatgericht

Veiligheid

Coaching

A+care is de coach voor personen, teams en organisaties. Wij richten ons op de persoonlijke en professionele ontwikkelingen van mensen. Onze insteek is om tijdens deze coaching positiviteit en balans tussen leven en werken te brengen.

Tijdens de coachingsessies geven wij inzichten over bepaalde gedragingen of situaties. Uiteindelijk kunnen wij u doormiddel van gesprekken bewust maken hoe u om kan gaan met emoties en gevoelens.  

Ook biedt A+care persoonlijke begeleiding op basis van een gelijkwaardige één-op-één relatie. 

Over mij 

Mijn naam is Sucdi Ahmed van A+care en ik help u graag met begeleiding en ondersteuning in de zorg en welzijn. Ik doe dit met veel betrokkenheid en passie voor het vak. Ik vind het belangrijk om mijn cliënten zo zelfstandig mogelijk te laten functioneren in hun eigen omgeving. 

 

 

 

 

 

 

 

Neem nu contact met ons op

Wilt u meer informatie over A+care? Neem dan contact met ons op. U kunt ons telefonisch of per mail bereiken of vul gemakkelijk ons contactformulier in. Wij horen graag van u! 

Contactformulier